Spiritualiteit zit in alles en in niets

Deze zin kwam spontaan uit mijn mond tijdens de vrouwencirkel die ik onlangs volgde. Het kwam tijdens het onderwerp over wat spiritualiteit is en dat het voor iedereen anders is. Het kwam echt van diep uit mijn ziel. Het was een gechannelde boodschap voor iedereen in de groep. Er waren zelfs dames die hem direct neergepend hebben en heel eerlijk, stond ik van mezelf versteld dat dit uit mijn mond kwam. Ik was overdonderd dat ik deze belangrijke boodschap mocht doorgeven.

Er waren zelfs dames die hem direct neergepend hebben en heel eerlijk, stond ik van mezelf versteld dat dit uit mijn mond kwam. Ik was overdonderd dat ik deze belangrijke boodschap mocht doorgeven.

Waar zal ik beginnen want ik wil hier zoveel over vertelellen.

Ik volgde onlangs een live vrouwencirkel en dit was een bijzondere magische ervaring. Naast het feit dat het nogmaals bewezen is dat vrouwen wel in groep samen kunnen zonder oordeel of jaloezie, is er nog zoveel meer in gang gezet bij mij. Ik voel nu meer dan ooit tevoren in elke vezel van mijn lichaam en elke energetische spark van ziel dat vrouwencirkels de wereld in zetten, samen met andere mede vrouwencirkels hoedsters, echt wel mijn roeping is. Ook dat ik mezelf echt een medium mag noemen want ik kreeg heel duidelijk een heleboel dingen gechanneld tijdens de cirkel dat echt als boodschap voor al die geweldige vrouwen diende.Eén van die gechannelde dingen was de zin “spiritualiteit zit in alles en in niets”.
Een zin die heel wat dames heeft geholpen en inzichten heeft gegeven. Het was zo bijzonder dat ik die boodschap mocht doorgeven.

Maar voor ik echt in deze staat van wijsheid kwam ging er een diepgaande meditatie en drum sessie aan vooraf. Een sessie die ik niet snel zal vergeten want ondanks dat ik al heel wat keren in andere dimeties heb mogen vertoeven was dit toch wel een hele speciale. Ik voelde wortels vanuit mijn vingers groeien in de aarde. Die wortels verbonden zich met de wortels van de bomen en die wikkelde zich dan weer helemaal rondom mij. Met de ene helft van mijn lichaam was ik boven de aarde en de andere helft zat ondersteboven ‘onder’ de aarde in een andere wereld.  
Net zoals de uitdrukking “as above, so below”, een oud citaat om het idee te beschrijven dat alles wat op aarde gebeurt, ook op een astraal vlak gebeurt.

De boodschap:

Spiritualiteit zit in alles en in niets. Laat deze woorden even bezinken. Resoneert het?
Spiritualiteit maak je zelf zo groot of zo klein als je zelf wil. Je hoeft bevoordeeld niet elke dag te mediteren, te journalen of kaarten trekken. Je moet niet rondlopen in laagjes jurken of in heksenoutfit. Je moet geen huis vol edelstenen en kristalen hebben. Nee, om spiritueel te zijn moet je helemaal niets!
Je leest het goed, HELEMAAL NIETS! Maar het mag allemaal.

Voor mij is spiritualiteit in haar kern zelfs onaantastbaar. Het is de manier van het authentieke zelf zijn, van het gewaarworden van de Bron – of dat nu voor jou het Universum, God, Boeddha, Allah, enz. is, het maakt niet uit als jij je er maar goed bij voelt. Spiritualiteit is voor iedereen anders en dat maakt het net zo mooi!
Alleen JIJ bepaald wat spiritualiteit voor jou betekend en hoe je dit uit. Al die attributen zoals edelstenen en kaarten zijn extra’s die het voor mij persoonlijk allemaal aansterken maar het is geen absolute noodzaak.
Jij bepaald jouw spiritualiteit helemaal zelf!

Nog zo iets moois aan spiritualiteit is dat er geen oordeel is, of zo hoort het toch te zijn. Echte spirituele mensen zijn openmindend en geen hokjes denkers.
Spiritualiteit is liefde en liefde is alles. Liefde heeft een immense hoge vibratie die je overal kan brengen.
Terwijl ik dit zo aan het neertypen ben dan merk ik op dat liefde echt iets is waar er een tekort aan is in onze maatschappij.
​Of zeg ik nu beter dat de maatschappij liefde te weinig toelaat!? 

Sluit even je ogen en stel je eens voor hoe het zou zijn in een liefdevollere wereld.
Is het niet geweldig?

 
 

 
 

Maar waarom leven we dan niet in meer liefde samen? Mijn hogere zelf fluistert mij nu in dat ik daar een rol mag in gaan spelen. Dat ik vrouwen mag begeleiden naar een liefdevoller leven. Naar hun authentieke zelf, hun zielsmissie en zo veel meer. Ik mag hier nog zoveel artikels over schrijven als ik wil maar het is nog zo veel krachtiger om het echt te gaan doen. Door vrouwencirkels te organiseren en te begeleiden. Door vrouwen één op één te begeleiden. Door een medium te zijn tussen jou en de Bron. Door jou te laten voelen wat liefdevol Zijn is ( Zijn als in je pure lichtrijke liefdevolle zelf) zodat jij op jouw beurt de wereld mooier kan maken. Door jou liefdevol te omarmen en je te aanvaarden zonder oordeel. Door jou een plek te bieden waar je kan zijn zonder maskers, laagjes en filters.

Ik wil jou zo ontzettend graag in jouw kracht laten staan, jou laten stralen zonder schroom en helemaal ongegeneerd. Jou naar je kern begeleiden, naar je authentieke zelf. Je laten ontdekken dat vrouwen zonder rivaliteit samen kunnen zijn en dat jij daar gedragen bent en veilig bent.

Want mooie lieve krachtige vrouw, jij verdiend dit! Het wordt hoogstens de tijd dat jij gaat leven voor jezelf en niet voor anderen! Samen kunnen we zo veel meer dan alleen!
 
De enige vraag die jij je nu mag gaan stellen is of jij klaar bent voor dit alles? Of jij het toelaat dat ik jou daar bij ga helpen? Wil jij een mooier leven leiden en jouw eigen realiteit creëren?
 

 

De boodschap in het kort: geef jezelf toestemming om authentieke zelf te ontplooien. Zie jouw potentieel en werk er naartoe. Maar weet dat je dit niet alleen moet doen! 
Ons zielsdoel is net zo uniek en speciaal als wij. Niemand anders deelt ons zielsdoel, en we hebben allemaal veel baat bij elkaars doel. Wanneer we de waarheid omarmen van wie we zijn, verheft ons zielsdoel de mensheid, verruimt onszelf en het collectieve bewustzijn.

Heel veel liefs, licht en kracht,

Tina

Spirituele Vlinder

  • Gecertificeerd Reiki New Earth en chakra healer.
  • Gecertificeerd Vrouwencirkel hoedster.
  • Gecertificeerd aromatherapeut.

Heb je vragen over de de energetische healing, coaching of KRACHTcirkels ?

de-spirituele-vlinder@outlook.com

+32 (0)468 134 154

Stationsstraat
9450 Haaltert
België

©2023 De Spirituele Vlinder. Alle rechten voorbehouden.
 Een onderneming via Smart verenigde producties
BE 0896 755 397

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: