About

Tijdens onze kindertijd zijn onze zielsverlangens heel duidelijk herkenbaar aanwezig. Maar helaas verliezen we ons contact ermee als we ouder worden. We stoppen ze weg, door ze niet langer belangrijk te maken. Er wordt ons verteld dat zielsverlangens niet realistisch zijn en dat er belangrijkere zaken in het leven zijn. Als we volwassen zijn hebben we vaak geen idee meer wat onze zielsverlangens zijn.

Gelukkig kun je het tij keren en weer in contact komen met je zielsverlangens. Hoe? Door je ervoor open te stellen, ze een centrale plek te geven en ze alle ruimte te geven. Hierin help ik je heel graag. Want samen dit avontuur aangaan is het zo veel fijner dan alleen.

Mijn groeiproces zie ik als het transformatie-proces van een vlinder.
Je kunt het heel erg vergelijken met het proces van onze ziel.

Spiritualiteit, leven met de seizoenen en de maan, reiki, helende edelstenen en etherische oliën. Al deze elementen gebruik ik dagelijks om mijn gezin en mezelf te ondersteunen. Ik hou enorm van de natuur en alles wat deze te bieden heeft. Ik noem mezelf dan ook een kleine heks. Divinatie en hekserij zijn helemaal niet vreemd voor mij.

​Ook mentale gezondheid, zelfliefde, samenhorigheid en empowerment draag ik heel hoog in het vaandel. Volgens mij behoren ook die zaken tot een spiritueel leven. Spiritualiteit en mentaal welzijn kun je niet uit elkaar halen. Ze beïnvloeden elkaar als Yin & Yang. Een gezonde balans daartussen vind ik heel belangrijk.

Naast mijn kennis delen op sociale media, organiseer ik KRACHTcirkels (vrouwencirkels) en cacao ceremonies, begeleid ik vrouwen in één op één sessies, geef ik aura en chakra healings en binnenkort ook Reiki. Met “De Spirituele Vlinder” wil ik bewust voor een unieke en persoonlijke ervaring gaan. Mijn doel is dat de liefde, licht en kracht die ik in elke healing en vrouwencirkel stop, gevoeld wordt. Ik ga voor niets minder dat dat magische, wonderbaarlijke WAUW-gevoel.

WEETJE: Met mijn bijzondere fascinatie voor vlinders, bijtjes en hommeltjes probeer ik mijn persoonlijke steentje bij te dragen tot de natuur. Ik ondersteun de populatie van de dieren niet alleen, maar vergroot ze ook. Want zonder hen, zijn wij er niet.

Ik hoop van harte dat ik je mag inspireren en je mee mag vergezellen op jouw reis naar liefde, licht en vrijheid.

Ben jij klaar om jouw kracht te (her)ontdekken
en je droomleven te gaan leiden?

Neem contact op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen via de onderstaande contactgegevens, of door een bericht te sturen via het formulier.

Schrijf je in voor de nieuwsflash en ontvang de laatste nieuwe weetjes en exclusieve aanbiedingen in je inbox.

Spirituele Vlinder

  • Gecertificeerd Reiki New Earth en chakra healer.
  • Gecertificeerd Vrouwencirkel hoedster.
  • Gecertificeerd aromatherapeut.

Heb je vragen over de de energetische healing, coaching of KRACHTcirkels ?

de-spirituele-vlinder@outlook.com

+32 (0)468 134 154

Stationsstraat
9450 Haaltert
België

©2023 De Spirituele Vlinder. Alle rechten voorbehouden.
 Een onderneming via Smart verenigde producties
BE 0896 755 397