Diensten

KRACHTcirkels

Er is echt heel veel nood aan een save space voor vrouwen, waar we alles en iedereen eens aan de kant kunnen schuiven en onszelf eens op de eerste plaats kunnen zetten.

Een plek waar we onze ervaringen,  gevoelens, onze vragen, twijfels, maar ook onze wijsheid, talenten, onze passies, inzichten en ideeën mogen en kunnen delen. Een plek waar geen oordeel is en waar we ons gedragen voelen.

Wat als De Spirituele Vlinder jou deze plaats kan bieden!?

RETREATS VOOR herbronning

Regelmatig staan er retreats op de kalender. Dit zijn diepgaande en op zijn zachts gezegd bijzonder magische momenten. Het zijn deep dives waar we bepaalde thema’s/aspecten op een diepgaande manier in groep gaan healen. Het zijn momneten waar je de kracht van jezelf zal ontdekken en waar we de diepere lagen van onszelf gaan afpellen.

Het zijn unieke ervaringen die jou dichter bij jezelf brengen en jou krachtiger laten worden.

REIKI, CHAKRA & AURA healings

Alles bestaat uit energie, ook jij! Verschillende externe en interne factoren kunnen een negatieve invloed hebben op je energetisch systeem, waardoor fysieke, mentale, emotionele en spirituele klachten kunnen ontstaan. Een energetische healing is een zachte, holistische healing die helpt om een energetisch onevenwicht te herstellen, zodat je energie weer vrij kan stromen en er opnieuw harmonie en heling mogelijk is op alle niveaus. Je zelfhelend vermogen wordt oa. gestimuleerd, het brengt je dichter bij jezelf, creëert inzicht en versterkt je innerlijke kracht.

ZELF aan de slag

Ik creëerde 2 geweldige digitale werkboeken waarmee jij zelf aan de slag kan. Ik schreef deze met heel veel liefde, kennis en eigen ervaringen.

Schrijf je in voor de nieuwsflash en ontvang de laatste nieuwe weetjes en exclusieve aanbiedingen in je inbox.

Spirituele Vlinder

  • Gecertificeerd Reiki New Earth en chakra healer.
  • Gecertificeerd Vrouwencirkel hoedster.
  • Gecertificeerd aromatherapeut.

Heb je vragen over de de energetische healing, coaching of KRACHTcirkels ?

de-spirituele-vlinder@outlook.com

+32 (0)468 134 154

Stationsstraat
9450 Haaltert
België

©2023 De Spirituele Vlinder. Alle rechten voorbehouden.
 Een onderneming via Smart verenigde producties
BE 0896 755 397