Energetische healings

Wat is energetische healing?

Energetische healing is een alternatieve therapie die zich richt op het manipuleren en balanceren van de energie die door ons lichaam stroomt. De mens bestaat uit energievelden die interageren met de omgeving en elkaar. Het is zo dat blokkades in deze energiestroom kunnen leiden tot ziekte, pijn, emotionele onbalans en andere gezondheidsproblemen.

Energetische healers werken met verschillende technieken om deze blokkades op te sporen en te behandelen, zoals acupunctuur, reiki, chakrabalancering, magnetisme, quantum healing, klankschaal therapie en nog veel meer. Deze technieken kunnen worden gebruikt om de energie in het lichaam te herstellen en de natuurlijke genezingsprocessen van het lichaam te bevorderen.

Energetische healing kan helpen bij het verminderen van stress, angst en pijn. Een holistische/energetische healing kan je zien als aanvullende therapie naast reguliere medische behandelingen. Dus een energetische healing wil niet zeggen dat je niet meer naar de dokter moet.

Of neem telefonisch contact op.
+32 (0)468 134 154

Dit is hoe energetische healings jou zouden kunnen helpen.

  1. Vermindering van stress en angst: Helpt bij het verminderen van stress en angst door het loslaten van blokkades in het energiesysteem van het lichaam. Dit kan de energiestroom in het lichaam verbeteren, waardoor ontspanning en rust worden bevorderd.
  2. Bevordering van fysieke genezing: Kan het zelfhelend vermogen van het lichaam bevorderen en helpen bij het herstellen van fysieke aandoeningen en verwondingen. Dit kan het genezingsproces versnellen en de tijd die nodig is voor herstel verminderen.
  3. Verlichting van emotionele pijn en trauma’s: Ondersteunt bij het loslaten van emotionele blokkades en trauma’s die zijn opgeslagen in het energiesysteem van het lichaam. Dit kan de persoon helpen om emotionele pijn en trauma’s te verwerken en te genezen.
  4. Bevordering van spirituele groei: Helpt bij het bevorderen van spirituele groei en bewustzijn door het openen van de chakra’s en het vergroten van de energiestroom in het lichaam. Dit kan leiden tot een verhoogd gevoel van verbondenheid en een dieper begrip van het leven en het universum.
  5. Versterking van het immuunsysteem: Helpt bij het versterken van het immuunsysteem door de energiestroom in het lichaam te bevorderen. Dit kan de weerstand van het lichaam tegen ziekten en infecties verbeteren.

Over het algemeen kan een energetische healing helpen om een gevoel van welzijn, balans en harmonie in lichaam, geest en spirit te creëren. Het kan ook helpen bij het bevorderen van persoonlijke groei en transformatie op verschillende niveaus.

Voor welke soorten energetische healings kan je
bij De Spirituele Vlinder terecht?

Reiki New Earth

Reiki new earth is een helingstechniek die gebaseerd is op de traditionele helingstechniek van master Usui.
Het is een Japanse helingstechniek waarbij door handoplegging de energie in het lichaam beter kan stromen en blokkades verminderd worden.
Deze bied ik voor volwassen en kinderen aan.

Chakra & aura Healing

Chakra healing is een energetische healingtechniek die zich richt op de zeven chakra’s in het lichaam.
De behandeling kan bestaan uit meditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen en handoplegging, waarbij de energiebalans in het lichaam wordt hersteld en eventuele blokkades in de chakra’s worden opgeheven.

Spirituele Vlinder

  • Gecertificeerd Reiki New Earth en chakra healer.
  • Gecertificeerd Vrouwencirkel hoedster.
  • Gecertificeerd aromatherapeut.

Heb je vragen over de de energetische healing, coaching of KRACHTcirkels ?

de-spirituele-vlinder@outlook.com

+32 (0)468 134 154

Stationsstraat
9450 Haaltert
België

©2023 De Spirituele Vlinder. Alle rechten voorbehouden.
 Een onderneming via Smart verenigde producties
BE 0896 755 397