Retreats

Ontdek jezelf!

Beleef bijzondere, magische en helende momenten.

RECLAIM YOUR POWER

HET RETREAT

Een impactvolle dag waar jij jouw krachtige wijze stem zal herontdekken, healen en weer zal durven gebruiken

DATUM: 

24 juni 2023
10u tot 18u

LOCATIE:

Domein de Levensbloem in Buggenhout

UNIEK & KRACHTIG

De retreats die wij organiseren zijn zeer unieke en krachtige . Ze zijn specifiek ontworpen rond het bewustzijn van je lichaam, geest en ziel. Ze zijn diepgaand en zorgen voor diepe healing op alle vlakken.

ONTEK JOUW KRACHTEN

Iedereen is geboren met het vermogen om zichzelf van binnenuit te genezen door middel van zelfgenezing. Door deel te nemen aan een retreat krijg je heel wat kennis en hulpmiddelen mee waarmee je aan je zelfgenezingsproces kan beginnen en een beter begrip krijgt van hoe je in balans en harmonie kunt leven. met jezelf en de omgeving om je heen.

WAAROM DEELNEMEN?

Het universum waarin we leven is zelf genezend, net zoals ons fysieke en emotionele lichaam als je weet hoe. Zelfgenezing gaat over leren hoe je de ideale helende omgeving voor jezelf kan creëren, of het nu fysiek, mentaal of emotioneel is. Dit betekent leren hoe je je lichaam, geest en ziel het beste kan balanceren en verzorgen.

Niet iedereen geneest op dezelfde manier. Het is zelfs een eer dat ieder op elk een eigen manier en eigen tempo geneest.

Bij onze retreats, ongeacht elke je kiest leer je hoe jij je kan openen voor een nieuwe manier van leven en van zijn. Manieren die jouw gevoelens, emoties, jouw authenticiteit en je relatie met het universum om je heen (h)erkennen. Je krijgt meer autonomie over je eigen gezondheid en welzijn door te leren je lichaam, geest en emoties in balans te brengen.

Onze retreats bieden ruimte aan elke aanwezige om zijn/haar eigen persoonlijke transformatie te ervaren (fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel).

Een retreat bevat een heleboel dingen zoals workshops, groeps- en privédiscussies, groeps- en privé-energiehealing sessies. Als deelnemer heb je tevens de tijd en ruimte om je gedachten en gevoelens alleen te ervaren en te verwerken, in de natuur of om dit te doen met de andere retraitegasten als je dat wilt.

©2023 De Spirituele Vlinder. Alle rechten voorbehouden.
 Een onderneming via Smart verenigde producties
BE 0896 755 397