Soul Urge reading

Kiezen voor je zielsverlangen maakt je een gelukkiger mens

Je hebt deze zielsverlangens niet zo maar, ze willen gehoord worden. Ik geef je zielsverlangen graag een stem door een Soul Urge reading.

Kiezen voor je zielsverlangens kan je heel veel brengen.
Vooral wanneer je leven in lijn ligt is met je zielsverlangens. Door te leven volgens je zielsverlangen ben je een vrolijker.
Je ervaart plezier en voldoening en alles wat je doet en het geeft je energie.
Kortom: je bent helemaal in je element.

Wat is een zielsverlangen?

Een zielsverlangen is een verlangen die steeds weer terugkeert in je leven. Het zijn geen oppervlakkige en tijdelijke verlangen. Nee, het is een verlangen waar je diep van binnen echt naar verlangt. Je zielsverlangen komt recht uit je hart. Je zielsverlangen ontstaat niet in je rationele brein. De meesten van ons hebben meerdere zielsverlangens. De kern van een zielsverlangen is dan ook altijd een gevoel.

Voorbeelden van zielsverlangens:

● Verlangens naar vrijheid, rust, balans, harmonie, voldoening, groei, avontuur, blijheid, uitdaging, positieve verandering, zelfvertrouwen, persoonlijke ontwikkeling, ontwikkeling van je talenten, et cetera.

● Een ideaal, droom, ambitie, missie, hartenwens, roeping, positief streven, liefde, et cetera.

● Het verlangen om andere mensen te helpen, te inspireren en te ondersteunen. De wens je in te zetten voor een betere wereld.

Openstellen voor je zielsverlangens

Tijdens onze kindertijd zijn onze zielsverlangens heel duidelijk herkenbaar aanwezig. Maar helaas verliezen we ons contact ermee als we ouder worden.
We stoppen ze weg, door ze niet langer belangrijk te maken. Er wordt ons verteld dat zielsverlangens niet realistisch zijn en dat er belangrijkere zaken in het leven zijn. Als we volwassen zijn hebben we vaak geen idee meer wat onze zielsverlangens zijn.

Gelukkig kun je het tij keren en weer in contact komen met je zielsverlangens.
​Hoe? Door je ervoor open te stellen, ze een centrale plek te geven en ze alle ruimte te geven. Hierin help ik je heel graag. Want samen dit avontuur aangaan is het zo veel fijner dan alleen.

Hoe lang nog blijf jij jouw zielsverlangen uitstellen?

Ik geef graag je zielsverlangen een stem door een Soul Urge reading maar natuurlijk moet jij ook wel enig commitment aan gaan.
Het is belangrijk dat je met je zoektocht start vanuit ontspanning. Met een open nieuwsgierige blik je ervoor openstellen.
Dit alles zonder te oordelen over wat is. Alles is mogelijk en alles kan.
Door de stilte in jezelf op te zoeken, naar binnen te keren en je ontdoen van alle ruis uit je omgeving, ontstaat er ruimte voor je zielsverlangens waardoor je het contact kunt herstellen.
Luisteren naar je innerlijke wijze stem.
​Hoe vaker je luistert naar je innerlijke stem, hoe makkelijker het gaat worden.
Het is heel belangrijk dat je je zielsverlangens niet direct met allerlei rationele gedachten de kop in drukt, nog voordat je ze echt hebt leren kennen.

“Ik luisterde na 35 jaar eindelijk naar mijn zielsverlangen en leef nu mijn droomleven”

Tina -x-

Hoe zit dat met beslissingen?

Maar hoe zit dat bij eigenlijk bij andere lastige, belangrijke of meer impactvolle beslissingen?
Wat zegt jouw keuze over jou en hoe zijn dilemma’s en moeilijke keuzes een kans om je echtheid te tonen?

Onbewuste keuzes

Je komt in je leven voor een heleboel keuzes te staan. Dagelijks maak je kleine keuzes over van alles: welke kleding je aantrekt, wat je doet op een dag, wat je gaat eten, met wie je een praatje maakt, of je gaat stofzuigen of niet, wat de prioriteiten op je to-do lijstje zijn, of je die vriendin nu wel of niet belt. Vaak zijn dit overigens geautomatiseerde keuzes, of onbewuste keuzes. Daar denk je niet bewust over na. Je doet het zoals je het altijd doet, zoals je het gewend bent.

Leven veranderende keuzes

Dat is meestal anders bij leven veranderende keuzes.
Keuzes die de koers van je leven veranderen, keuzes over de belangrijke zaken in je leven, zoals je gezondheid,
je gezin en je familie, je relatie, kinderen, huis, studie, werk, vriendschappen.

Wil jij je baan opzeggen om ander werk te vinden of om voor jezelf te beginnen? Of misschien wil je een sabbatical om een moeilijke periode af te sluiten en op zoek te gaan naar antwoorden.
Of misschien wringt het in je relatie en overweeg je een time-out of scheiding.
Het zou ook kunnen dat je onbetaald verlof wilt nemen om een wereldreis te maken en hoe moet het dan met je andere verantwoordelijkheden?
Er komen in je leven ook tal van leven veranderende keuzemomenten voorbij. Hoe ga jij daarmee om en wat zegt dat over jou?

Hoe ga jij om met dilemma’s en pittige keuzes?

Hoe ga jij ermee om als de ene optie niet beter lijkt dan de andere, als de verwachte opbrengsten even aantrekkelijk zijn.
Je hebt misschien lijstjes gemaakt, met je partner of je vrienden gesproken, nachten wakker gelegen, of misschien heb je de beslissing wel steeds
voor je uit geschoven en merk je dat er ineens dagen, weken en maanden voorbij zijn. En de situatie is nog steeds niet veranderd.

Als keuzes lastig zijn, hebben we in het algemeen de neiging om twee dingen te doen: de keuze uitstellen of kiezen voor de meest veilige optie.

LAAT JE HELPEN DOOR EEN SOUL URGE READING

Uitstellen is het uit handen geven van jouw leven

Als je ‘pijn’ en de ontevredenheid niet groot genoeg is en je huidige situatie eigenlijk ‘best wel prima’ is, dan ligt het gevaar van het uitstellen op de loer.
​Wat zo vervelend is aan uitstellen, is dat de kans groot is dat de situatie dusdanig verandert dat de keuze voor je genomen wordt.
Alleen dan zijn de omstandigheden natuurlijk veel minder gunstig dan wanneer je zelf aan het stuur zit.

Het gevaar van uitstellen

Het gevaar van uitstellen
Een ander gevaar van uitstellen is dat je de keuze nooit neemt, dat je blijft dromen zonder te doen, dat je zo lang blijft uitstellen totdat de keuze niet meer aan de orde is,
omdat je leven inmiddels behoorlijk is veranderd, omdat je wens is vervlogen of simpelweg omdat je dan al je pensioengerechtigde leeftijd hebt bereikt.
Oeps, de tijd vliegt!

Stille frustratie

Een belangrijke keuze uitstellen of niet kiezen betekent meestal jarenlange stille frustratie en verlangen tot het punt waarop de keuze voor jou wordt genomen of
dat de keuze op een gegeven moment voorbij is.
Van beide scenario’s word je best verdrietig, toch?
Ik wel in ieder geval.

Kiezen voor de veilige weg

Naast het uitstellen of niet-kiezen komt het ook regelmatig voor dat mensen van twee opties de meest veilige kiezen.
De keuze die het meest veilig lijkt omdat er minder veranderingen plaatsvinden of meer zekerheid geeft. Want kiezen voor de veilige weg is meestal een keuze uit angst.
Om maar een beetje gevoel van controle en maakbaarheid te hebben. Ik kan dat zeggen omdat ik zelf behoorlijk veel ervaring heb met het kiezen voor de veilige weg.

Keuzes uit angst

Allemaal keuzes uit angst. Keuzes uit ego-verlangen noem ik dat ook wel.
Dat zijn verlangens die komen uit oude (overlevings)patronen naar bijvoorbeeld zekerheid en veiligheid, naar erkenning of juist bevestiging.
Of om te doen zoals van je wordt verwacht, binnen de lijntjes, zoals het hoort.

Keuzes uit zielsverlangen

Maar de keuzes die me vrijheid en plezier hebben gegeven, die me trots en tevredenheid hebben gebracht, die me dierbaar zijn en mijn leven andere positieve wendingen hebben gegeven,
zijn vaak de keuzes die lastiger waren. Keuzes die ik vanuit vertrouwen en liefde nam en die spannend en soms onverwacht waren.
​Ik noem dat de keuzes uit zielsverlangen, keuzes uit liefde, uit vertrouwen.

Nieuwsgierig?

Ontdek jouw zielsverlangen!

​Ik kan me dan ook zeker wel vinden in de uitspraak van Ruth Chang:
‘Wees blij met moeilijke keuzes, want ze geven je de kans om je echtheid te tonen en expressie te geven aan je zielsverlangen.’
Hoe zit dat eigenlijk bij jou? Als je terugkijkt op belangrijke keuzes die je in het verleden hebt gemaakt, hoe vaak koos je vanuit angst en hoe vaak vanuit vertrouwen of liefde?
En als jij denkt aan de dilemma’s die nu actueel zijn in je leven, stel jezelf eens de vraag: Wat zou liefde doen? Of vertrouwen en compassie?
Dat is vaak heel wat anders dan wat angst of onzekerheid jou wil laten doen, toch?

Sta jij voor een pittige keuze?

Wil jij hier meer over weten of een verhelderend gesprek over pittige dilemma’s en ingewikkelde keuzes?
Wil jij meer helderheid over je ego-verlangens en je zielsverlangens?
Laat dan een Soul Urge reading doen en geef jezelf zo een duwtje in de rug!

Je kan ook kiezen om na het ontvangen van je digitale reading een gesprek met mij in te plannen.
​Deze optie kies je tijdens het selecteren van de gewenste reading op het boekingsplatform.

​Nood aan meer dan alleen een Soul Urge reading? Geen probleem!
Ik bied één op één begeleidingen aan, begeleid Inner Voice vrouwencirkels en heb twee digitale journals die jou in deze prachtige reis naar jouw droomleven kunnen begeleiden.

Mini reading
(3 kaarten en pendel sessie):
€44

​Uitgebreide reading
​op afstand met digitaal document:
€77

Uitgebreide reading
​op afstand met digitaal document en bespreking (live of online):
​€111

©2022 De Spirituele Vlinder. Alle rechten voorbehouden.
 Een onderneming via Smart verenigde producties
BE 0896 755 397